Politsei otsib kraavist leitud Opeli omanikku

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariiline Opel
Avariiline Opel Foto: Politsei

Viljandi politsei palub liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks endaga ühendust võtta Opel Vectra omanikul, kelle sõiduk seni teadmata põhjustel avariilisena kraavist leiti.

Politsei pressiesindaja Ragne Keiski teatel sai Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus eile kella 5.30 paiku teate, et Viljandimaal Tartu–Viljandi maanteel Teemeistri bussipeatuse lähistel on kraavis avariiline musta värvi sõiduauto Opel Vectra. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et auto juures kedagi ei viibi ning politseil ei õnnestu saada ka kontakti selle omanikuga.

Seetõttu palub politsei liiklusõnnetuses osalenud isikutel ühendust võtta Viljandi politseiga telefonil 433 8977 või 110. Samuti palub politsei selle õnnetuse asjaolude selgitamiseks pealtnägijate abi. Kõigil, kes juhtusid õnnetust pealt nägema või oskavad anda muud kasulikku infot, palutakse samuti ühendust võtta Viljandi politseiga.

Avariiline sõiduk toimetati sündmuskohalt Viljandi linna tasulisse parklasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles