Linlasi minnakse maale meelitama kaheksakesi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algatuse «Maale elama» kodulehel pakub Viljandimaalt kõige enam kinnisvara Tarvastu vald. Seal on nimekirjas 33 maja või korterit, kuid vallavalitsuse arendusspetsialisti sõnul võib neid tegelikkuses olla ligi 50.
Algatuse «Maale elama» kodulehel pakub Viljandimaalt kõige enam kinnisvara Tarvastu vald. Seal on nimekirjas 33 maja või korterit, kuid vallavalitsuse arendusspetsialisti sõnul võib neid tegelikkuses olla ligi 50. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kaheksa Viljandimaa omavalitsust 12-st lähevad aprilli viimasel nädalavahetusel Tartusse, et messil «Maale elama» linnainimesi enda juurde meelitada.

Nii Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu kui Tarvastu valla arendusspetsialist Ilona Tiigi tõid välja, et neil on messi tarbeks kogutud ligi 50 kinnisvarapakkumist.

«Me ei ole eesmärgiks võtnud, et see arv oleks võimalikult suur, aga juhtumisi on Tarvastu vallas lihtsalt väga palju kinnisvara müügis,» lausus Tiigi. Ka valla kodulehel ilmunud üleskutse peale olid inimesed välja pakkunud viis või kuus hoonet, mida messil soovijatele tutvustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles