Varem kaks karikat võitnud naiskond lõpetas hooaja hõbemedaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-20 vanuseklassi võrkpallinaiskond lõpetas tasavägiselt kulgenud Eesti meistrivõistluste finaalturniiri tubli teise kohaga.
Viljandi spordikooli U-20 vanuseklassi võrkpallinaiskond lõpetas tasavägiselt kulgenud Eesti meistrivõistluste finaalturniiri tubli teise kohaga. Foto: volley.ee

Pühapäeval Kuressaares lõppenud Eesti alla 20-aastaste neidude võrkpalli meistrivõistlustel võitis kuldmedali Võru spordikool. Hõbedaga pidi leppima Viljandi spordikool ja pronksiga Kohila võrkpalliklubi.

Viljandi naiskonna treeneri Merle Keerutaja sõnul kujunes tänavune finaalturniir eriliselt tasavägiseks ning hõbemedalit tuleb kõhklusteta pidada kordaminekuks, mis siis, et kaks tänavust karikavõistlust õnnestus viljandlannadel võita.

Eesti meistriks tulnud Võru neiud võitsid Saaremaal viiest vastasseisust neli, vaid Kohilale jäid nad 1:3 alla. Viljandi spordikooli esindus võitis kolm mängu ning kaotas 1:3 Võrule ja 2:3 Tallinna Tähele. Samas suutsid viljandlannad võistluste avamängus alistada 3:2 Kohila.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles