Linnaametnike raske otsus pani vanemad protestima

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tung Viljandi Kesklinna kooli esimestesse klassidesse on juba mitu aastat olnud suurem, kui õppeasutus suudab vastu võtta. Sel aastal pidi linnavalitsus saatma peaaegu 40 lapse vanematele teate, et nende koolivalikut pole võimalik arvestada.
Tung Viljandi Kesklinna kooli esimestesse klassidesse on juba mitu aastat olnud suurem, kui õppeasutus suudab vastu võtta. Sel aastal pidi linnavalitsus saatma peaaegu 40 lapse vanematele teate, et nende koolivalikut pole võimalik arvestada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsuse otsuse kohaselt peab viljandlanna Maria Maltsihina poeg eeloleval sügisel kooliteed alustama Männimäel, ehkki pere elab Kesklinna kooli kõrval.

«See on täiesti absurdne! Kui poisiga koduaknast välja vaatame, jääb otse ette Kesklinna kool, aga õppima tuleb tal hakata teises linna otsas,» kirjeldas Maltsihina olukorda, mis on teda neil päevil vaat et ahastuse äärele viinud.

«Minu lapsele tehakse sõna otseses mõttes liiga. Ma ei kavatse sellega leppida ja olen valmis mis tahes kabineti uksele koputama, et seda muuta,» oli ema resoluutne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles