Suurjooksu korraldajad loosivad välja stardikohti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad loosivad tänasest 12. aprillini välja viis tasuta stardikohta ja T-särki nende inimeste vahel, kes liiguvad päevas vähemalt 30 minutit ning annavad endast jooksu Facebooki lehel teada.

Tänavusel liikumisaastal kutsutakse kõiki üles päevas vähemalt pool tundi liikuma, et võita laiskus ja teha tervisele head. Et igapäevaseid liikujaid motiveerida ja premeerida, otsustasidki järvejooksu korraldajad nende vahel tasuta stardikoha loosimise korraldada. Võitja saab ise otsustada, kas ta tahab osaleda jooksul või kepikõnnil. Õnnelikud võitjad saavad pealekauba veel ürituse T-särgi.

Loosimisel osalemiseks pole vaja teha muud kui päevas 30 minutit liikuda ning saata seejärel sõnum aadressil facebook.com/viljandijarvejooks. Ettevõtmise aluseks on ausus, sest vähemalt pooletunnisest liikumisest iga päev on kasu ju liikujale endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles