Rajameister kupatas end kuuendaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Raivo Reinok on seenioride mäesuusatamise maailmameistrivõistlusel osalnud juba mitu aastat. Nüüd Austrias teenitud suurslaalomi kuues koht kasvatas tema isu selle alaga tegelda veelgi.
Viljandlane Raivo Reinok on seenioride mäesuusatamise maailmameistrivõistlusel osalnud juba mitu aastat. Nüüd Austrias teenitud suurslaalomi kuues koht kasvatas tema isu selle alaga tegelda veelgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Raivo Reinok on võtnud nõuks maailmas mägesid vallutada: eelmisel nädalavahetusel Austria Alpides Göstlingis peetud seenioride mäesuusatamise maailmameistrivõistlustel saavutas ta suurslaalomis kuuenda koha.

Siinsele spordirahvale rohkem tenniseentusiastina tuntud ning lumistel talvedel Viljandi murdmaasuusaradasid ette valmistav ja hooldav Reinok tõdes, et kuues koht kasvatas vaid isu ning nüüd pingutab ta selle nimel, et tulla mägedest koju medaliga.

«Üritan. Lubada ei julge. Ei tea ju, kas tervis vastu peab ja kuidas rahakott kannatab,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles