Hobusekasvatajad ja ratsutajad veavad ühist vankrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti hobusekasvatajate selts ja ratsaspordi liit sõlmisid täna Viljandis Sakala keskuses koostöölepingu.
Eesti hobusekasvatajate selts ja ratsaspordi liit sõlmisid täna Viljandis Sakala keskuses koostöölepingu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti hobusekasvatajate selts ja ratsaspordi liit sõlmisid täna Viljandis Sakala keskuses koostöölepingu, mille tulemusena loodavad kaks ühingut ratsaspordi viia Eesti populaarsemate alade hulka ja siin aretatud hobused maailma ratsaspordi tipptasemele.

Lepingust tulenevalt alustavad pooled koostööd selleks, et Eestis aretatud hobused leiaksid ratsaspordi kalenderplaani võistlustel senisest enam kasutust ja tunnustust.

Lisaks käivitab hobusekasvatajate selts juba sel suvel spetsiaalse võistlussarja.

Eesti hobusekasvatajate seltsi juhatuse esimees Maario Laas tõdes, et väga oluline on tihe ja pidev infovahetus, et ükski andekas hobune ei läheks ratsaspordile kaduma ning  ka kasvatajatel oleks motivatsioon ja võimalused oma hobuseid nii võistlustel kui näitustel välja pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles