Sakala võistkonnad hoiavad endiselt medalimõttest kinni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast mitmeaastast vaheaega taas Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel kaasategev naiskond Sakala / Bed Factory Sweden jõudis poolfinaali. Pildil on võistkonna mängiv treener Julia Kirpu.
Pärast mitmeaastast vaheaega taas Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel kaasategev naiskond Sakala / Bed Factory Sweden jõudis poolfinaali. Pildil on võistkonna mängiv treener Julia Kirpu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi Viljandi lauatenniseklubi mees- ja naiskonnal ei õnnestunud Eesti võistkondlike meistrivõistluste viimastes voorudes võidulisa teenida, said mõlemad edasi finaali: naiskond oli pääsu nelja sekka juba varem kindlustanud ja meeskond jõudis sihile tänu parajale õnneannusele.

Meeskonnad on Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel jaotatud viide tugevusliigasse. Naiskondi osaleb seitse ja nemad võistlevad ühes grupis. Möödunud laupäeval lõppes kõigile kaheringiline põhiturniir.

Pärast mitmeaastast vaheaega taas mõõduvõtul kaasategev naiskond Sakala / Bed Factory Sweden oli põhiturniiri viimasel mängupäeval vastamisi kolme tugevamaga ja pidi ka kõigi nende paremust tunnistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles