Ramsile kavandatakse uut ujulaga lasteaeda

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramsi lasteaia-algkooli hoone on kohalike poiste ja tüdrukute teenistuses olnud 1960. aastate lõpust. Paari aasta pärast võib maja ekskavaatorinoka all põrmu vajuda.
Ramsi lasteaia-algkooli hoone on kohalike poiste ja tüdrukute teenistuses olnud 1960. aastate lõpust. Paari aasta pärast võib maja ekskavaatorinoka all põrmu vajuda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vallavalitsuses küpseb plaan ehitada Ramsi alevikku uus lasteaed ning asutuse praegune maja maha lammutada.

Kuni Ramsi kuulus Pärsti valla koosseisu, püsis päevakorral kava 1960. aastate lõpul rajatud lasteaiahoone põhjalikult remontida ning ümber ehitada. Selleks telliti mõne aasta eest rekonstrueerimisprojekt ja asuti selle järgi isegi juba väikseid lammutustöid tegema.

Pärast seda, kui asulast sai mullu hilissügisel suure Viljandi valla osa, pandi puhuma uued tuuled. Nüüd loodetakse 2016. aastaks euroraha toel lasteaiale püsti panna sootuks uus, niinimetatud nullenergia maja, mis ei tarbi rohkem energiat, kui ise toota suudab. Vanale majale tähendab sellise stsenaariumi elluviimine lõplikku kadu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles