Tulevik tegi väärt viigi

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku väravas seisnud 16-aastast Karl-Romet Nõmme võib nimetada üheks pühapäevase kohtumise paremaks mängijaks.
Tuleviku väravas seisnud 16-aastast Karl-Romet Nõmme võib nimetada üheks pühapäevase kohtumise paremaks mängijaks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval mängis Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kodusel kunstmuruväljakul esiliiga kohtumises Tallinna Levadia duubliga 1:1 viiki.

Enne pühapäevast mängude ringi olid Tulevik ja Levadia II ainsad meeskonnad, kes polnud varasemas neljas voorus pidanud kaotuskibedust tundma. Omavahelisele kohtumisele tuli favoriidina pigem endise viljandlase ja kunagise Tuleviku palluri Argo Arbeiteri juhendatav Levadia, kel olid seni kirjas vaid veenvad võidud. Esiliiga tiitlit kaitsvate külaliste kasuks rääkis ka mulluste mõõduvõttude bilanss.

Kohtumine kujunes võrdseks ja võitluslikuks, Tuleviku koosseis vastase ees aukartust ei tundnud. Mängu esimene väravavõimalus avanes umbes kümnendal minutil Tuleviku tipuründes tegutsenud Kristen Kähril, kes leidis end äärekaitsja Indrek Ilvese pika tõusu ja täpse söödu järel palliga üksi vastaste värava ees. Kuid väravavahi ülemängimiseks jäi seekord puudu kas närvidest või tehnikast või siis mõlemast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles