Kullalahing viib kokku Mõisaküla ja AP Metsa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna korvpalli meistrivõistlustel seisab ees lõppvaatus. Kahe mänguvõiduni peetavad finaalseeriad algavad laupäeval. Pilt on tehtud AP Metsa ja Tõrva meeskonna veerandfinaalmängust.
Maakonna korvpalli meistrivõistlustel seisab ees lõppvaatus. Kahe mänguvõiduni peetavad finaalseeriad algavad laupäeval. Pilt on tehtud AP Metsa ja Tõrva meeskonna veerandfinaalmängust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste finaalis lähevad vastamisi AP Mets ja Mõisaküla ning pronksmedali nimel pingutavad Kolga-Jaani ja Anttila.

Laupäeval ja pühapäeval spordihoones peetud poolfinaalide põnevaim vastasseis oli Kolga-Jaani ja Mõisaküla meeskonna vahel. Laupäevases avakohtumises jäi kahe punktiga, 91:89, peale Kolga-Jaani. Pühapäeval aga õnnestus põhiturniiri teisena lõpetanud Mõisakülal vastane omakorda üle mängida. 82:77 võiduga pääses väikelinna esindus maakonna meistrivõistluste finaali.

Seni turniiril vaid võite tunnistanud AP Metsal Anttila alistamisega raskusi ei tekkinud. Võitjasoosikuna poolfinaali alustanud, pani ta jõudude vahekorra paika juba avakohtumises ja alistas mulluse hõbemedali omaniku 112:79. Päev hiljem oli tema edu 85:56.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles