AP Mets lõpetas liigahooaja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallimeeskond AP Mets (valgetes särkides) jõudis tänavu Eesti meistrivõistluste teises liigas play-off’i teise ringi, mis tähendas meeskonnale hooaja algul seatud eesmärkide täitmist. Pilt on tehtud eelmisel laupäeval maakonna turniiri veerandfinaalmängul.
Korvpallimeeskond AP Mets (valgetes särkides) jõudis tänavu Eesti meistrivõistluste teises liigas play-off’i teise ringi, mis tähendas meeskonnale hooaja algul seatud eesmärkide täitmist. Pilt on tehtud eelmisel laupäeval maakonna turniiri veerandfinaalmängul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa ainus Eesti korvpalli meistrivõistlustel kaasamängiv meeskond AP Mets jõudis tänavu teises liigas play-off’i teise ringi, kus tema pääsu nelja tugevama sekka nurjas liiga mullune võitja.

Kolmapäeval Viljandi spordihoone suletud uste taga peetud play-off’i teises ringis teist korda SK Rim / Scanweldi meeskonnaga vastamisi olnud viljandlased pidid vastase 79:67 paremust tunnistama ning koos sellega oma liigahooaja lõppenuks arvama.

Nagu ütles võistkonna esindaja Kaimo Maiste, tuleb hooajaga rahule jääda. «Püstitatud eesmärk sai täidetud: play-off’i jõudsime. Eks ta sedasi olegi, et iga kaotuse järel jääb midagi hinge kripeldama. Pääs liiga final four’i oli meile võrdlemisi lähedal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles