Neli tugevamat on teada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel seni kõik kohtumised võitnud AP Mets (valges särgis) alistas veerandfinaalis Tõrva meeskonna nii suurelt, et too otsustas kordusmängule tulemata jätta. Juba homme võib edukat meeskonda näha Viljandi spordihoones: kell 20.15 võõrustab ta Eesti meistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis Rimi/Scanweldi esindust.
Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel seni kõik kohtumised võitnud AP Mets (valges särgis) alistas veerandfinaalis Tõrva meeskonna nii suurelt, et too otsustas kordusmängule tulemata jätta. Juba homme võib edukat meeskonda näha Viljandi spordihoones: kell 20.15 võõrustab ta Eesti meistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis Rimi/Scanweldi esindust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste poolfinaalis kohtuvad AP Mets ja Anttila ning Mõisaküla ja Kolga-Jaani.

Laupäeval ja pühapäeval Viljandi spordihoones peetud veerandfinaalidest kujunes ehk kõige tasavägisemaks Mõisaküla ja Männimäe Külalistemaja vastasseis. Mõlemas jäi küll peale põhiturniiri teisena lõpetanud Mõisaküla, aga tema edu veerandfinaali korduskohtumise eel oli vaid üks punkt. Pühapäeval kärises see üheksa punkti võrra suuremaks.

Pinget ja närvilisust oli ka Pärsti ja Anttila mõõduvõtul. Pärsti saavutas laupäeval kuuepunktilise edu, ent ei suutnud seda pühapäeval säilitada ning pidi kahe mängu kokkuvõttes mulluse hõbeda omaniku 14-punktilist paremust möönma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles