Uue kooli juhiks pürib seitse inimest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja kooli liitmine viib kogukonna esindajad ja vallavalitsuse kohtusse.
Nelja kooli liitmine viib kogukonna esindajad ja vallavalitsuse kohtusse. Foto: Elmo Riig / Sakala, Peeter Kümmel / Sakala, Marko Saarm / Valgamaalane, Margus Ansu / Sakala (montaaž)

Suure-Jaani uue põhikooli direktoriks soovib saada seitse inimest, kes etteantud tähtajaks vallavalitsusele oma avalduse esitas.

Esmaspäeval koguneb direktori valimiseks moodustatud komisjon, kes hakkab kandidaate sõeluma. Esimesel istungil vaadatakse, kas kõik kandidaadid vastavad etteantud nõuetele ning valitakse välja need, kes kutsutakse vestlusele.

Tääksi, Kildu, Sürgavere põhikooli ning Suure-Jaani gümnaasiumi põhikooli osa baasil luuakse ühtse juhtimisega, ent neljas eri asukohas paiknev uudne kool sel sügisel. Mõte ei meeldi aga paljudele lapsevanematele, kes on lubanud selle otsuse kohtus vaidlustada.

Et lapsevanematega vestelda, kavandavad Suure-Jaani vallajuhid aprilli alguses kohtumisi vallarahvaga, et muutuseud selgitada. Uuest koolist räägivad vallavanem Tõnu Aavasalu, haridus- ja kultuurinõunik Anu Mikkor ning vallavolikogu liikmed 3. aprillil Suure-Jaani gümnaasiumis, 7. aprillil Vastemõisa rahvamajas, 8. aprillil Tääksi koolis ning 9. aprillil Sürgavere koolis. Kohtumiste algus on kõikjal kell 18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles