Kas Sukisütä kõlbab uue kooli nimeks?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani vallavolikogu istungil vastu võetud otsuse kohaselt moodustatakse Suure-Jaani gümnaasiumi põhikooliosast ning Kildu, Sürgavere ja Tääksi põhikoolist uus põhikool. Uuele koolile nime andmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.
Suure-Jaani vallavolikogu istungil vastu võetud otsuse kohaselt moodustatakse Suure-Jaani gümnaasiumi põhikooliosast ning Kildu, Sürgavere ja Tääksi põhikoolist uus põhikool. Uuele koolile nime andmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss. Foto: Elmo Riig (Sakala) / montaaž

Kui Sakala või Suure-Jaani kool tunduks Põhja-Viljandimaale loodava uudse nelja koolimajaga põhikooli jaoks ehk üsna turvaline nimi, siis kuidas tundub idee nimetada kool Sukisütä põhikooliks?

Sukisütä nimi on tuletatud nelja liidetava Suure-Jaani valla kooli nimest. Igast on võetud kaks esimest tähte.

Nelja senise põhikooli baasil loodava Suure-Jaani valla uue põhikooli tarbeks nime otsimine on jõudnud nii kaugele, et hääletajad on ka finaalis oma otsuse teinud ja neljapäeval hakkab nime arutama vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles