Narva poiss rikkus viljandlaste triumfi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli laskmisosakonna treener Ellen Kangilaski võib oma noorte õpilaste üle uhkust tunda.
Viljandi spordikooli laskmisosakonna treener Ellen Kangilaski võib oma noorte õpilaste üle uhkust tunda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala eest Haapsalus peetud Eesti noormeeste õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel suutis kolme viljandlasega sammu pidada vaid üks narvakas.

Tiitlivõistlustel tulejoonele pääsenud veerandsaja noormehe seas tegi 40 lasuga õhkpüstoli harjutuses parima tulemuse 356 silma Viljandi spordikooli õpilane Anton Heinsoo. Kaks silma vähem kogus Stanislav Boldõrev Narvast. Temast omakorda jäid võrdse tulemuse, 353 silmaga maha Viljandi spordikoolis treenivad Sten-Erik Link ja Allan Kask. Pronksmedali pälvis neist Sten-Erik Link.

Kümne parema hulka mahtus Viljandi spordikoolist veel Alvar Viilo, kes sai tulemusega 344 silma seitsmenda koha. Võistkondlikus arvestuses kuulus talle aga kuldmedal. Peale tema tulemuse läksid kirja Anton Heinsoo ja Allan Kase oma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles