Konkurent lubas võõrustajatel väljakul hullata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste veerandfinaali esimeses mängus Viljandi HC ja Aruküla SK.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste veerandfinaali esimeses mängus Viljandi HC ja Aruküla SK. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti käsipalli meistrivõistluste kohtumisele pooliku koosseisuga tulnud Aruküla meeskonna alistamine kohalikele mängijaile raskusi ei valmistanud.

Kahe põhiturniiri neljanda koha pärast võitleva võistkonna vastasseis püsis lahtiviskest lõpuvileni võõrustajate kontrolli all. Poolajaks oli Viljandi HC edu 20:10 ja mängu lõpul säras tablool seljavõiduna näiv 36:20.

Niigi tavalisest napimas koosseisus Aruküla jäi juba kaheksandal minutil ilma ühest väljakumängijast: Mihkel Vaher rikkus määrusi, sai punase kaardi ja võis duši alla minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles