Kaheksa edukamat meeskonda jätkavad finaalseeriaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris alanud Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel on lahenduse saanud 104 vastasseisu ning eeloleval nädalavahetusel peetakse veerandfinaale. Pilt on tehtud 1. märtsil, kui kohtusid Paistu (punastes särkides) ja Kärstna meeskond. Kumbki neist tänavu veerandfinaali ei pääsenud.
Novembris alanud Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel on lahenduse saanud 104 vastasseisu ning eeloleval nädalavahetusel peetakse veerandfinaale. Pilt on tehtud 1. märtsil, kui kohtusid Paistu (punastes särkides) ja Kärstna meeskond. Kumbki neist tänavu veerandfinaali ei pääsenud. Foto: Marko Saarm / Sakala

13 meeskonna osavõtul alanud maakonna korvpalli meistrivõistlused on jõudnud kolmandasse faasi: kaheksa edukamat meeskonda alustavad laupäeval veerandfinaalseeriat.

Alates novembrist on tiitlivõistluste kohtumisi jagunud peaaegu igale nädalavahetusele ning need on pakkunud põnevaid ja meeleolukaid hetki. Nüüd tõotab minna veelgi põnevamaks. Eeloleva pühapäeva õhtuks selguvad need neli võistkonda, kes medalikursil jätkavad.

Veerandfinaalides selgub edasipääseja kahe mängu tulemuste liitmisel, samal põhimõttel saavad lahenduse poolfinaalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles