Tugeva vastase vastu tuli kaotuse maitsega viik

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik jätkab Eesti jalgpalli meistrivõistluste hooaega homme, kui neljandas voorus on Tallinnas tema vastane FC Puuma. Ülehomme sõidab meeskond turniirile Soome Lahtisse.
Viljandi Tulevik jätkab Eesti jalgpalli meistrivõistluste hooaega homme, kui neljandas voorus on Tallinnas tema vastane FC Puuma. Ülehomme sõidab meeskond turniirile Soome Lahtisse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval Rakvere Tarvaga kohtunud Viljandi Tulevik sai omal nahal tunda, et jalgpall on veider ja kohati ka ebaõiglane mäng: väljateenitud ja tribüünilt vaadates juba kindlana tundunud võit pudenes teisel üleminutil näppude vahelt rumala omavärava tõttu.

Eelmisel hooajal oli Tarvas Levadia duubli kõrval Tulevikule üks ebameeldivamaid vastaseid. Rakvere esinduse tasemest annab aimu ka fakt, et viimasel kahel hooajal on ta üleminekumängudel koputanud meistriliiga uksele.

Tuleviku algkoosseis tundus pühapäeval pisut hõre: igas liinis oli puudu vähemalt üks kogenud mängija. Hilisem kohtumise käik näitas, et kõige suuremaks probleemiks sai palli hoidmine keskväljal, väga vähe teravust tuli ründesse äärte kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles