Politsei järjekindel töö viis pedofiili lõpuks trellide taha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne tabamist elas Sulev Treimann Viljandist kümmekonna kilomeetri kaugusel Saarekülas. Ta oli kunagisse koolimajja endale kodu ehitanud ning võtnud sinna elama alaealisi poisse.
Enne tabamist elas Sulev Treimann Viljandist kümmekonna kilomeetri kaugusel Saarekülas. Ta oli kunagisse koolimajja endale kodu ehitanud ning võtnud sinna elama alaealisi poisse. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Korrakaitsjate aastatepikkune töö ühe Viljandi lähedal elava pedofiili tabamiseks kandis vilja ning paar nädalat tagasi saadeti too laste seksuaalse ärakasutamise ja lapsporno valmistamise eest neljaks aastaks trellide taha.

Pisikese Saareküla mõnikümmend elanikku, nüüdseks Eesti kaardilt kadunud Viiratsi valla sotsiaaltöötajad ja politseinikud kahtlustasid 54-aastast Sulev Treimanni nendes jubedates tegudes juba ammu. Paraku kulus tõendite leidmiseks aastaid ning selle aja jooksul jõudis Treimann liiga teha vähemalt viiele lapsele.

Tema kahtlustamiseks oli põhjust, sest politsei andmetel oli teda juba varemgi sama teo eest süüdi mõistetud ning laste ahistamise eest on ta ka vangis istunud. See oli enam kui kümne aasta eest, kui Treimann töötas Suure-Jaani ümbruses taksojuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles