Sakala keskusesse jõuavad ilu ja mood

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mullu korraldati Sakala keskuses vaid moe- ja ilupäev, siis tänavu on sellele liidetud varemalt Karksi-Nuias toimunud «Noore moelooja» võistlus. Tänavu näeb laval 11 kollektsiooni.
Kui mullu korraldati Sakala keskuses vaid moe- ja ilupäev, siis tänavu on sellele liidetud varemalt Karksi-Nuias toimunud «Noore moelooja» võistlus. Tänavu näeb laval 11 kollektsiooni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäev toob Sakala keskusesse moe- ja ilupäeva, mille sisse mahub ka Karksi-Nuia noortekeskuselt üle võetud konkurss «Noor moelooja».

Moeetendus tuleb kolmes vanuserühmas. Mõõtu võtavad IV–VI, VII–IX ja X–XII klassi õpilased. Lavale jõuab 11 kollektsiooni.

Avatud oli ka I–III klassi moevõistlus, kuid sinna seekord keegi end kirja ei pannud. «Varem osalesid selles vanuseastmes enamasti Kitzbergi gümnaasiumi lapsed, keda siis vanemad või õpetajad aitasid,» tähendas noortekeskuse noorsootöö koordinaator Mart Saar ja lisas, et nüüd on kollektsioonid teinud õpilased ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles