Kanged tüdrukud tegid unistuse teoks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kahu (vasakult), Teevi Tuul ja Seila Peek täitsid nii enda kui treener Urve Bergmani rõõmuks ühe oma eesmärgi: saavutasid Eesti noorte murdmaasuusatamise meistrivõistluste teatesõidus medali.
Katrin Kahu (vasakult), Teevi Tuul ja Seila Peek täitsid nii enda kui treener Urve Bergmani rõõmuks ühe oma eesmärgi: saavutasid Eesti noorte murdmaasuusatamise meistrivõistluste teatesõidus medali. Foto: Erakogu

Kord Eesti noorte meistrivõistluste autasustamist kõrvalt vaadates võtsid Viljandimaa suusaneiud nõuks, et kolme aasta pärast uhkustavad ka nemad medalitega. Läinud pühapäeval tegid nad oma unistuse teoks.

«Kujutate ette minu ja tüdrukute rõõmu?!» lausus treener Urve Bergman päev pärast Eesti noorte meistrivõistlusi, millel spordiseltsi Põhjakotkas Viljandi teatesõidunaiskond hõbemedali saavutas.

Pühapäeval Pärnumaal Jõulumäe keskuses teatesõidu teisena lõpetanud kolmik Katrin Kahu, Teevi Tuul ja Seila Peek jäi võitnud CFC spordiklubi triole alla ligemale 17 sekundiga, kuid suutis finišisirgel edestada Nõmme spordiklubi esindust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles