Erakonnakaaslased kiidavad kandidaati

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast senise peaministrikandidaadi ootamatut taandumist pakkus Reformierakond järgmisena välja Taavi Rõivase.
Pärast senise peaministrikandidaadi ootamatut taandumist pakkus Reformierakond järgmisena välja Taavi Rõivase. Foto: Liis Treimann / Postimees

Rääkides sotsiaalminister Taavi Rõivase võimalikust tõusust Eesti järgmiseks valitsusjuhiks, kinnitavad Viljandimaalt riigikokku valitud reformierakondlased Kalle Jents ja Peep Aru, et Rõivas on sitke ja iseseisva mõtlemisega poliitik.

Pärast seda, kui pealinnas peetavatel võimuläbirääkimistel seni peaministrikandidaadina esinenud Siim Kallas oli ootamatult teatanud oma loobumisest ning partei järgmise võimaliku kandidaadina välja käinud 34-aastase Taavi Rõivase, vallandus interneti sotsiaalvõrgustikes negatiivsete arvamuste tulv. Peamine, mida Rõivasele ette heidetakse, on see, et ta pole noore mehena suutnud end Eesti poliitikas veel piisavalt tõestada.

Vastandlikest meeleoludest tummist olukorda kommenteerides avaldas Kalle Jents esmalt kahetsust, et plaan Siim Kallas Stenbocki majja tagasi tuua liiva jooksis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles