Kadetid näitasid oma võimu

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehakaalus alla 46 kg olid Eesti meistrivõistluste esikohamatšis vastamisi Viljandi spordikooli vabamaadlejad Kevin Ervald (punases) ja Jan Villem Jamnes. Peale jäi suuremate kogemustega Ervald.
Kehakaalus alla 46 kg olid Eesti meistrivõistluste esikohamatšis vastamisi Viljandi spordikooli vabamaadlejad Kevin Ervald (punases) ja Jan Villem Jamnes. Peale jäi suuremate kogemustega Ervald. Foto: Valdeko Kalma

Pühapäeval Võhma kooli spordihoones peetud Eesti kadettide vabamaadluse meistrivõistlustel saavutas Viljandi spordikool võistkondliku esikoha, individuaalselt olid meie noored võidukad neljas kehakaalus.

Võistlustel oli esindatud 13 Eesti klubi ja spordikooli. Kindla võidu võtnud Viljandi spordikool edestas Põltsamaa ja Järvamaa klubi.

Individuaalse meistritiitli pälvisid neli Viljandimaa maadlejat: Kevin Ervald (kehakaalus alla 46 kg), Erik Becker (63 kg), Georgi Jasnov (76 kg) ja Ringo Saar (85 kg). Hõbemedaliga lõpetasid Jan Villem Jamnes (46 kg) ja Kevin Aas (69 kg) ning pronksmedaliga Kaimar Asu (46 kg) ja Aleksei Agešin (69 kg).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles