Noortesõbralik ettevõtja avaldas saladuse, jagas tarkust ja andis lubaduse

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortevolikogu tunnustust olid tulnud vastu võtma (vasakult) kergejõustiklane Marta Okas, linnavalitsuse liige Juhan-Mart Salumäe, Viljandi Lennukitehase juht Kait Lukka ning teadusteatri Teeme Keemiat autorid Jaagup Lember ja Mikk Mihkel Vaabel.
Noortevolikogu tunnustust olid tulnud vastu võtma (vasakult) kergejõustiklane Marta Okas, linnavalitsuse liige Juhan-Mart Salumäe, Viljandi Lennukitehase juht Kait Lukka ning teadusteatri Teeme Keemiat autorid Jaagup Lember ja Mikk Mihkel Vaabel. Foto: Hans Väre

Pühapäeva õhtul pärimusmuusika aida väikses saalis toimunud Viljandi noortevolikogu vastuvõtul tunnustati tublisid noori ning nende toetajaid.

Silmapaistvate kandidaatide reas said seekord aasta noore tiitli teadusteatri Teeme Keemiat autorid Mikk Mihkel Vaabel ja Jaagup Lember. Laste- ja noortesõbraliku ettevõtte preemia noppis aga mittetulundusühing Viljandi Lennukitehas, kes pakub peavarju Viljandi avatud noortekeskusele.

Viljandi Lennukitehase juht Kait Lukka ütles aukirja eest tänades, et avaldab noortele ühe saladuse, jagab tarkust ning annab lubaduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles