Kristo Subi nühkis sõiduoskuselt roostetäpid maha

, tehnikahuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi võtab tänavust hooaega rahulikult. See aga ei tähenda sugugi väikest kiirust. Tema sõnul on igal rallisõitjal tulede kustudes peas vaid üks mõte: kuidas võimalikult ruttu finišisse pääseda.
Kristo Subi võtab tänavust hooaega rahulikult. See aga ei tähenda sugugi väikest kiirust. Tema sõnul on igal rallisõitjal tulede kustudes peas vaid üks mõte: kuidas võimalikult ruttu finišisse pääseda. Foto: Indrek Allik

Läinud nädalavahetusel üllatas Võrumaa Eesti autoralli meistrivõistluste punktide jahtijaid lumerohkusega. Ainsa Viljandi tandemina rajal käinud Kristo Subi ja Teele Sepp näitasid aga korralikku minekut ja tulid oma masinaklassis teiseks.

Kristo Subi oli rajalegendi koostamiselt naastes hämmingus: stardipaigas Võrus oli maa must, ent ülejäänud trass kulges tõeliselt talvistes oludes. «Üllatav, kui teistmoodi on kõik kõigest kümmekond kilomeetrit eemal!»

Eesti autoralli meistrivõistluste esimeseks etapiks olnud Võru talveralli koosnes kaheksast lisakatsest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles