Kadett Rainer Valo pälvis juunioride seas medali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Haapsalus peetud Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel pälvis ainsa Viljandimaa esindajana medali Rainer Valo, kes tuli meespaarismängus koos Tartu Kalevi liikme Mihkel Paega kolmandaks.

Turniiritabelis otse teise ringi pääsenud tandem Valo/Pae oli võidukas kahel korral ja kaotas ühe kohtumise. Nad alistasid 3:0 Aleksandr Polištšuki ja Jegor Mõšnikovi Narvast, kaotasid seejärel 0:3 kohalikele poistele Aaro Õismetsale ja Toomas Vestlile ning kolmandat kohta otsustavas mängus võitsid 3:2 Tallinna Nõmme spordiklubi paari Joosep Kuusk ja Hendrik Valgemäe.

Üksikmängus lõpetas nädal varem kadettide klassis meistrikulla teeninud Võhma noormees Rainer Valo kaheksanda kohaga. Gert Tomp oli 12., Timo Siim 13. ja Allan Kask 22. Ainsa Viljandimaa naisjuuniorina kaasa teinud Viktoria Kirpu sai 15. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles