Vabamaadlejatel läheb madinaks

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehakaalus alla 65 kg asub homme kodupubliku ees oma 28. meistritiitlit püüdma Jaanek Lips.
Kehakaalus alla 65 kg asub homme kodupubliku ees oma 28. meistritiitlit püüdma Jaanek Lips. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti tugevamad vabamaadlejad murravad homme Viljandi spordihoones konkurente ja neist kõige kõvemad pärjatakse pärastlõunal meistrimedaliga.

Pärast mõneaastast vaheaega taas siinse Tuleviku klubi korraldatavad Eesti täiskasvanute meistrivõistlused tulevad huvitavad, sest maadeldakse uutes kehakaaludes ja uuendatud reeglite järgi. Võitjad selgitatakse kaheksas kehakaalus ning esimest korda ajaloos on Kreeka-Rooma ja vabamaadluse kehakaalud erinevad.

Klubide vaatevinklist eriti tähtsa, võistkondliku võidu pärast on oodata tihedat rebimist. Tulevik on Eesti meistrivõistlustel esikoha pälvinud 19 korral, ent viimastel aastatel on talle tugevalt kannale astunud Kohtla-Järve klubi Kuldkaru. Mullu Põltsamaal edestas Tulevik Kuldkaru üsna napilt, nende kahe edu järgmiste klubide, Järvamaa Matimeeste ja Põltsamaa Nipi ees oli mõnevõrra suurem. Nüüd, mil meistrid selguvad uutes võistluskaaludes ja varasemast veidi erinevate määruste järgi, võivad jõuvahekorrad hõlpsasti muutuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles