Noortekeskused saavad maavalitsuselt toetust küsida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavalitsus kuulutas välja konkursi maakonna avatud noortekeskustes korraldatavate ettevõtmiste toetuse saamiseks.
Viljandi maavalitsus kuulutas välja konkursi maakonna avatud noortekeskustes korraldatavate ettevõtmiste toetuse saamiseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi maavalitsus kuulutas välja konkursi maakonna avatud noortekeskustes korraldatavate ettevõtmiste toetuse saamiseks.

Konkursil osalemiseks tuleb 14. märtsiks esitada vormikohane projektitaotlus koos vajalike lisadega paberil Viljandi maavalitsusele Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi, märgusõnaga «Avatud noortekeskuste projektikonkurss» ning lisaks saata taotlustusankeet ka elektrooniliselt e-posti aadressil riina@viljandi.maavalitsus.ee.

Esitatava projekti toetuse ülempiir on 900 eurot. Projektide elluviimise tähtaeg on selle aasta 30. november.

Viljandi maavalitsuse noorsootöö peaspetsialisti ja alaealiste komisjoni sekretäri Riina Tootsi sõnul eelistatakse sel aastal neid ettevõtmisi, mida korraldavad noored, mis on neile kasulikud ning keskenduvad noore isiku võimete ja omaduste avastamisele ning väärtustamisele.

Projektikonkursil saavad toetust taotleda avatud noortekeskused ja noortetoad, mis kasutavad avatud noorsootöö meetodit ning on tegutsenud praeguseks vähemalt kolm kuud. Samuti peavad taotlejal olema vastutav noorsootöötaja ja ruumid ning see peab avatud olema vähemalt 20 tundi nädalas.

Konkursil ei menetleta noorte püsi- või projektlaagrite arendamisega seotud tegevusi, näiteks õpilasmalevate tegevust ja Erasmuse noorteprogrammi «Euroopa noored» rahvusvahelise koostöö projekte.

Konkursile esitatud projektid vaatab läbi maavanema moodustatud avatud noortekeskuste komisjon. Taotlejatele teatatakse otsusest kirjalikult hiljemalt kahe nädala jooksul pärast otsuse langetamist. Komisjoni otsused avalikustatakse Viljandi maavalitsuse veebilehel 14 tööpäeva jooksul taotluste laekumise tähtaja möödumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles