Männimäe külje alla võib kerkida neli eramut

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid tagasi olid Hiie tänava ääres linlaste peenramaad, kuid juba aastaid seisab see maatükk kasutuna.
Aastaid tagasi olid Hiie tänava ääres linlaste peenramaad, kuid juba aastaid seisab see maatükk kasutuna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui linnavolikogu kuu lõpul detailplaneeringu heaks kiidab, kerkib Viljandi kesklinna ja Männimäe elurajooni vahele kunagisele kartulimaale neli uut eramaja.

Juba eelmise linnavalitsuse eestvõttel algatati Hiie puiestee ja Reinu tee vahele jääva vaba maatüki detailplaneering, mille tulemusena tekib võimalus rajada sinna neli maja. Kava näeb Hiie puiesteele ette ka uut jalgratta- ja kõnniteed, sest praegusele kitsale teele ei mahuks sõidukid ja jalakäijad koos ära.

Uued krundid on 1750–2176 ruutmeetri suurused. Üks krunt jääks kava järgi vahetult Reinu tee äärde ning kolm tükki Hiie puiestee kõrvale. Igale krundile võiks ehitada elamu ja kaks abihoonet. Ehitiste maksimaalne kõrgus võib olla kaheksa meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles