Kolga-Jaani võtab mõõtu riigikogu korvpallimeeskonnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Teisipäeval kell 19 algab Kolga-Jaani spordihoones korvpalli sõpruskohtumine, milles kohalikud mängumehed astuvad vasu riigikogu meeskonnale.

Tänavustel Viljandimaa korvpallimeistrivõistlustel turniiritabeli ülemisse poolde kuuluva Kolga-Jaani võistkonna liikme Aivar Piiri sõnul on tegemist heal tasemel võistkonnaga, kes on mitmel korral võitnud Balti assamblee karika. Viimati Viljandimaal mängimas käinud riigikogu esindus pidas siin maha võitlusliku kohtumise Suure-Jaani esindusega.

«Pärast riigikogu ja Suure-Jaani valla vastasseisu tekkiski mõte neid endale külla kutsuda,» lausus Piir. Tema sõnul ootavad Kolga-Jaani mehed spordihoonesse oma poolehoidajaid mängule kaasa elama. «Usun, et tuleb võitluslik mäng,» lausus ta.

Kolga-Jaani korvpallimeeskonna liige selgitas, et päris sama koosseisuga, millega osaletakse maakonna meistrivõistlustel, pole teisipäeval võimalik mängida. «Neli-viis meest jääb kahjuks eemale,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles