Võrtsjärve jääpragu neelas öist sõitu teinud auto

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ükski auto polnud enne laupäeva ammu Võrtsjärve vajunud. Järvejää on praegu küll vähemalt 40 sentimeetrit paks, aga praod on alati ohtlikud. Eile keskpäevaks oli auto jääpraost välja sikutatud.
Ükski auto polnud enne laupäeva ammu Võrtsjärve vajunud. Järvejää on praegu küll vähemalt 40 sentimeetrit paks, aga praod on alati ohtlikud. Eile keskpäevaks oli auto jääpraost välja sikutatud. Foto: Marko Vaher

Laupäeva öösel Võrtsjärvele läinud seltskonna auto vajus läbi jää, sõitjatel õnnestus pääseda, kuid omal käel nad kallast ei leidnud. Märjaks saanud ja jahtumisohus mehed saadi kätte ligi kahetunnise otsimise järel.

Häirekeskusele tuli hädakõne laupäeval kell 4.28. Anti teada, et Võrtsjärvel on Audi A8 koos inimestega läbi jää vajunud, nood on küll välja pääsenud, kuid jääl ära eksinud. Hädaabikõne järel sai telefoni aku tühjaks. Teada oli vaid niipalju, et sõiduautoga oli järvele põrutatud Valma puhkekeskuse juurest.

Eluohtlik olukord

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles