Soome ärimees tahab Viljandi rahvaga täita

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistarvikuid valmistava osaühingu Delux omanik Göran Sjöholm tervitaks hea meelega inimesi, kes otsustavad oma senise kodulinna Viljandi vastu vahetada, sest siis lisanduks ka töökäsi, millest jaguks nii Deluxile kui teistele kohalikele ettevõtetele.
Magamistarvikuid valmistava osaühingu Delux omanik Göran Sjöholm tervitaks hea meelega inimesi, kes otsustavad oma senise kodulinna Viljandi vastu vahetada, sest siis lisanduks ka töökäsi, millest jaguks nii Deluxile kui teistele kohalikele ettevõtetele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi osaühingu Delux omanik Göran Sjöholm annab endast kõik, et inimestel oleks tema tehastes valminud tekkide all ja patjade peal magus uni, ütles ta, et Viljandil on viimane aeg üles ärgata – vastasel juhul ootab seda linnakest ees katastroof.

Katastroofi all pidas Soome ärimees silmas senisest veel suuremat väljarännet, sest Viljandi on viimaste aastatega juba niigi paari tuhande inimese võrra vaesunud.

Eelmisel nädalal peetud ettevõtjate ümarlauas nentis Göran Sjöholm, et tühja ruumi täitmiseks tuleb kiiremas korras midagi ette võtta. Inimvarude taastamise eest tuleks tema sõnul hea seista nii ettevõtjatel kui kõigil teistel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles