Justin Petrone jättis jälje

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnaraamatukogu teenindusjuht Maire Killar ja direktor Reet Lubi näitavad eelmise aasta populaarsemaid raamatuid.
Viljandi linnaraamatukogu teenindusjuht Maire Killar ja direktor Reet Lubi näitavad eelmise aasta populaarsemaid raamatuid. Foto: Aivar Aotäht

Püüdes üldistada Viljandi linna ja maakonna elanike eelistusi raamatute laenutamisel, tõdevad raamatukogutöötajad, et seda ei saagi hästi teha.

Lisaks Viljandi linnaraamatukogule pakub maakonnas elanikele lugemist 40 raamatukogu. Laenutuste esiviisikut vaadates tuleb nentida, et kindlaid eelistusi pole ei raamatute ega autorite osas, seda nii täiskasvanute kui laste arvestuses.

Teisalt on kõige populaarsemate ja pisut vähem populaarsete raamatute vahel sageli vaid mõni üksik laenutuskord. Nõnda saab alati välja tuua autorid, kelle teoseid ikkagi sagedamini nõutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles