Viljandi soovib uuendada Tasuja puiesteed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui palju linnavalitsuse hinnangul remont maksma võib minna, seda Kaidi Braun avalikustama ei soostunud.
Kui palju linnavalitsuse hinnangul remont maksma võib minna, seda Kaidi Braun avalikustama ei soostunud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi üks esindustänavaid, ärikvartalit ja lossimäge ühendav Tasuja puiestee läheb tõenäoliselt juba sügisest remonti, valmis peaks tänav saama tuleval aastal toimuvate Hansapäevade ajaks.

«Linnal on plaan rekonstrueerida kogu tänav, teha korda kõnniteed, asendada tänavavalgustus, tuleb uus haljastuslahendus,» selgitas Viljandi majandusameti hangete peaspetsialist Kaidi Braun uudisteagentuurile BNS.

«Loodame tänava 2015. aasta juunis toimuvateks Hansapäevadeks valmis saada, tegemist on ikkagi Viljandi südames asuva tänavaga,» rääkis Braun.

Esmaspäeval kuulutas linnavalitsus välja puiestee projekteerimishanke ja suvel loodetakse ehitushankega leida ehitaja, kes võiks töödega alustada pärast suve lõppu. Kui palju linnavalitsuse hinnangul remont maksma võib minna, seda Braun avalikustama ei soostunud, kuid lisas, et töid rahastatakse linna omavahenditest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles