Viljandi muuseum jääb esialgu riigile

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aasta sügisel näitas Jaak Pihlak Viljandi muuseumi näitusel «Mees kuldse nööbiga», kuidas korstnapühkijad töötavad. Talvisel ajal on muuseumi näitusesaal aga rahapuuduse tõttu külastajatele suletud.
2012. aasta sügisel näitas Jaak Pihlak Viljandi muuseumi näitusel «Mees kuldse nööbiga», kuidas korstnapühkijad töötavad. Talvisel ajal on muuseumi näitusesaal aga rahapuuduse tõttu külastajatele suletud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kultuuriministeerium tahab maakonnamuuseumid omavalitsuste vastutusele anda, sest tema hinnangul suudetakse kohapeal muuseumitööd paremini korraldada.

«Aktuaalne kaamera» vahendas jaanuari algul, et tänavu loodab riik uue omaniku leida Valga, Hiiu- ja Saaremaa muuseumile.

Viljandi muuseumi direktor ja linnavolikogu liige Jaak Pihlak, kas Viljandi muuseumi omanduse küsimus on kultuuriministeeriumiga jutuks tulnud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles