Kantremaa tööstuspiirkond sai suure toetuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ettevõtluse arendamise sihtasutus on otsustanud toetada Viljandi Kantremaa tööstuspiirkonna liiklusohutuse suurendamist 325 802 euroga, millele lisandub 57 494 eurot linna omaosalusena.

Viljandi abilinnapea Malle Vahtra sõnul pole piirkonnas piisavalt jalgratta- ja jalgteid ning inimesed on sunnitud liiklema alleega ääristatud kitsal sõiduteel, kus samal ajal sõidavad raskeveokid. Vahtra ütlemist mööda on seal kõige ohtlikum liikuda öises vahetuses töötavatel inimestel.

Projektiga rajatakse kergliiklustee koos sademevete äravoolusüsteemiga ja tänavavalgustusega. Ettevalmistusi alustatakse mais ning kogu projekt lõpetatakse maastikukujundustöödega augustis.

Kantremaa piirkonnas paiknevad linna suurematest ettevõtetest Viljandi Aken ja Uks, Delux, Tere ja Kinema. Sealsamas asub ka mitu perspektiivset arendusvõimalustega kinnistut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles