Oodatakse üliõpilaste taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta klubi ootab stipendiumile kandideerima Viljandimaa naisüliõpilasi.
Zonta klubi ootab stipendiumile kandideerima Viljandimaa naisüliõpilasi. Foto: Andres Ehrenpreis

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab sotsiaalse õppetoetuse taotluste vastuvõtmist majanduslikult rasketes oludes elavatelt ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on Viljandi ning kelle pere netosissetulek ühe pereliikme kohta jääb alla 266 euro.

Taotlust esitav üliõpilane peab õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning olema edukas õppija. See tähendab, et arvesse mineval õppeperioodil peab keskmine hinne olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb esitada järgmised dokumendid: kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) sissetulekud: palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu, nende kolme viimase kuu palgatõendid, kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia.

Taotlused tuleb saata või tuua 25. veebruariks Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametisse Viljandis Laidoneri plats 5-a, tuba 5. Avaldusse tuleb kindlasti kirjutada pank ja konto number, millele raha kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles