Seekord himustasid vargad Karksis kütust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksis on öösiti eramute ümber taas kahtlasi inimesi ringi luusimas nähtud ja politseisse on viimaste nädalate jooksul teatatud kolmest vargusest, mille käigus on auto kütusepaak tühjaks tehtud. Foto on lavastatud.
Karksis on öösiti eramute ümber taas kahtlasi inimesi ringi luusimas nähtud ja politseisse on viimaste nädalate jooksul teatatud kolmest vargusest, mille käigus on auto kütusepaak tühjaks tehtud. Foto on lavastatud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kui sügisel langesid Karksi vallas varaste saagiks masinad, näiteks võsalõikurid ja muruniidukid, siis nüüd on kohalik rahvas taas vargusi täheldanud, aga seekord on pätid kaasa viinud mootorikütust.

Karksi küla elanik Urmas Vill­bach meenutas, et see oli ööl vastu esmaspäeva täpselt kell 12, kui ta tütar läks magama ja nägi, et õues läksid liikumisanduriga lambid põlema. «Ta tõmbas kardina üles ja nägi, et hoovis oli kaks meest,» rääkis Villbach. Ilmselt võõrad ehmusid tule peale, sest selleks ajaks, kui tema välja jooksis, oli õu tühi.

Samal ööl nägid ka teised ümbruskonna majade elanikud võõraid oma hoovis. «Minu veidi üle 70 aasta vanune onu jooksis kokku kahe tegelasega ja oli endast nii väljas, et ei suutnud isikute pikkustki hinnata,» lausus Jaana Einmann. Selleks ajaks, kui ülejäänud pere välja jõudis, oli kõik jälle vaikne. Kõigil aga nii hästi ei läinud ja ligikaudu kilomeeter eemal said vargad oma noosi kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles