Politsei korraldab Mõisaküla lastele peo ja jagab pakke

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinike valmistatud helkurid
Politseinike valmistatud helkurid Foto: Politsei

Viljandi politseinikud korraldavad täna koos mitme ettevõtte ja organisatsiooniga Mõisaküla vähekindlustatud peredele ja nende lastele jõulupeo koos isetehtud jõulupakkidega.

Täna kell 11 algab Mõisaküla kultuurimajas jõulupidu koos tavakohaste jõulusöökide, uhke eeskava ja jõuluvanaga. Jõuluüritusel saab iga laps jõulupaki, mis sisaldab tekki, patja, voodipesu, kirja- ja koolitarbeid, arendavat lauamängu, komme ja küpsiseid, helkureid, värviraamatuid, villaseid sokke ja kindaid, kinkekaarti ja puuvilju.

Politseinikud asusid pühadeks valmistuma juba oktoobris, kui koos kolleegidega meisterdati heategevuslikuks jõuluprojektiks helkureid, et need abivajajatele laiali jagada.

Tänavu soovisid Viljandi politseinikud aga abivajajaid veelgi enam rõõmustada ning politseijaoskonnas käivitus enne pühi teinegi heategevusaktsioon, mille käigus koguti lastele jõulupaki sisse panemiseks lisaks helkuritele ka kommikotte. Politseinikud kaasasid veel mitu kohalikku ettevõtet ja asutust.

Pakke aitasid koostada Delux,  Mivar-Viva, Selver, Kaitseliidu Sakala Maleva Naiskodukaitse, Mõisaküla Linnavalitsus, Pajumäe Talu, Maanteeamet, Viljandimaa Naisliit ja Mykene.

Koostöös Viljandi maavalitsuse lastekaitsetöötajaga selgitati välja, kes politseinike meisterdatud jõulupakke enim vajavad. Selgus, et enim toetust ja abi vajavad just vähekindlustatud perede lapsed ning pärast valikut oli selge, et sel aastal tehakse Viljandimaal õnnelikuks keskusest kõige kaugema piirkonna ehk Mõisaküla lapsed. Väikelinna juhtide, kooli, lasteaia ja sotsiaalkomisjoni abiga selgus, millised pered seal jõuluajal enim kaaskodanike abi võiksid vajada.

Et heategevusliku jõuluprojektiga liituda soovijaid oli väga palju, tekkis politseinikel üheskoos Mõisaküla ja teiste toetajatega idee korraldada peredele 23. detsembril Mõisaküla kultuurimajas pidulik jõulukoosviibimine, kus pakutakse jõulurooga ja meelelahutust ning jagatakse pakke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles