Kiirabi ei oota hädalisi oma tööruumidesse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile olid ehitajate käed uue kiirabijaama juures veel tihedalt tööd täis. Ruumid avatakse pidulikult 30. detsembril kell 11, mil Viljandimaa on esimesi tunde sihtasutuse Tartu kiirabi teenindusala.
Eile olid ehitajate käed uue kiirabijaama juures veel tihedalt tööd täis. Ruumid avatakse pidulikult 30. detsembril kell 11, mil Viljandimaa on esimesi tunde sihtasutuse Tartu kiirabi teenindusala. Foto: Elmo Riig / Sakala

Peagi Viljandis ning selle ümbruses kiirabi osutama hakkav Tartu kiirabi puhub neil päevil kesklinnas oma vastvalminud ruumidele eluvaimu sisse. Patsiente sinna siiski hädadele leevendust otsima ei oodata.

Nagu Tartu kiirabi juhatuse esimees Ago Kõrgvee rõhutas, ei rajata Viljandi uue veetorni hoovile baasi selleks, et hakata seal erakorralise meditsiini teenust osutama, vaid selleks, et töötajatel oleks koht, kus väljakutseid oodata, ning et operatiivsõidukid jõuaksid võimalikult kiiresti sihtkohta. Neil patsientidel, kes vajavad vältimatut arstiabi, kuid on võimelised ise kohale minema, tuleb siirduda ikkagi haiglasse nagu seni.

Otse akna all

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles