Kuuskümmend aastat armastust laste vastu ühise eesmärgi nimel

, lasteaia hoolekogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesimummu lasteaia uus hoone tehti puude pärast väiksem, sest puid osatakse seal hinnata ja neist rõõmu tunda. Ühest tammest on saanud päkapikumaja.
Mesimummu lasteaia uus hoone tehti puude pärast väiksem, sest puid osatakse seal hinnata ja neist rõõmu tunda. Ühest tammest on saanud päkapikumaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Mona Sofia hommikul lasteaeda jõudis, olid rühmakaaslased juba Nosilas. Just selle parafraseeringuga saan kirjeldada päeva algust lasteaias.

Sel, kui lasteaed on kodu lähedal, võib olla ka pahupool – sage hilinemine. Vahel takistab meid värava ees ootav lumememm, mille detailid on vaja emale millimeetrise täpsusega üle rääkida. Samuti nagu hommikul kulub aeg õhtul, sest päeva jooksul on tehtud palju ja enne ei saa Mesimummu kasvandik roheliseks võõbatud väravat südamerahus enda järel sulgeda, kui kõik sõbrad ja õpetajad on kallistuse kätte saanud ning emale on uut näitust tutvustatud.

Pere lööb kaasa

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles