Viljandimaa arenduskeskus sai tunnustuse

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aastal korraldas arenduskeskuse konsultant Kristi Lõhmus esimese Viljandi maakonna Kodanikuühenduste messi.
2011. aastal korraldas arenduskeskuse konsultant Kristi Lõhmus esimese Viljandi maakonna Kodanikuühenduste messi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ettevõtluse arendamise aihtasutus (EAS) tunnustas maakondlike arenduskeskuste (MAK) aastaseminaril parimaid. 2013. aasta silmapaistvaimaks kodanikuühiskonna arendajaks tunnistati Viljandimaa arenduskeskus.

EAS-i regionaalarengu keskuse direktori Monica Hankovi sõnul ei tulnud parimaks 2013. aasta kodanikuühiskonna arendajaks saamine Viljandimaa arenduskeskusele juhuslikult. «Nad on teinud oma tööd loovalt ja tublilt, saanud parima tagasiside klientidelt ning tulnud aktiivselt kaasa uute ideedega,» kiitis Hankov.

Tunnustuse taga on Viljandimaa arenduskeskuse kodanikeühenduste konsultandi Kristi Lõhmuse süsteemne töö ühenduste koondamisel ühiste eesmärkide nimel, ühenduste võrgustiku loomine maakonnas ning nende igapäevase kestlikkuse tagamine.

Viljandimaa arenduskeskust tunnustati sel aastal ka parima MAK-võrgustiku keskuse kategoorias, kus jõuti nominendi staatusesse. Arenduskeskuse juhataja Kaarel Lehtsalu sõnul tõi edu tulemuslik ettevõtete nõustamine ja avaliku sektori projektide juhtimine, väga hea tase kodanikeühenduste nõustamisel ning välisinvesteeringute meelitamine Viljandimaale.

Maakondlikud arenduskeskused on kõigis maakondades paiknevad iseseisvad arendusorganisatsioonid, mis pakuvad riiklikult finantseeritud nõustamis- ja arendusteenust ettevõtjatele, mittetulundusühendustele ja omavalitsustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles