Mõlemad õnnetuse ohvrid surid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi ja politsei õnnetuspaigal.
Kiirabi ja politsei õnnetuspaigal. Foto: Rannar Raba

Meedikutel ei õnnestunud kummagi täna hommikul Viljandis Männimäel ülekäiguraja juures auto alla jäänud inimese elu päästa.

Liiklusõnnetus juhtus kella 8 paiku Riia maanteel Mängupesa lasteaia ees, kus sõiduautot Peugeot juhtinud 47-aastane Thea sõitis otsa sõiduteed ületavale abielupaarile. Õnnetuses said raskeid vigastusi teed ületanud 75-aastane Aarne ja 67-aastane Helgi, kelle kiirabi toimetas Viljandi haiglasse. Umbes tunni möödudes teatati politseile haiglast, et õnnetuses viga saanud naine suri. Ennelõunal teatati haiglast, et paraku ei õnnestunud meedikutel ka üliraskeid vigastusi saanud meest päästa.

Politsei selgitas, et autojuht oli kaine ning tal oli juhtimisõigus, ta viibis autos üksi ja viga ei saanud. Sõiduk oli liikunud sirgel teelõigul kesklinna poolt Puidu tänava suunas. Esialgsetel andmetel ei pannud autojuht teed ületanud jalakäijaid tähele ning neid märgates ei õnnestunud tal enam pidurdada ning kokkupõrget jalakäijatega vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles