Koolisõit nõuab kannatust

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgemäe tänav on kahesuunaline, aga kohe tänava alguses vöötraja ees pisut pikemalt peatunud auto sunnib taganttulijad lausa ristmiku juures möödasõitu sooritama. Liiklus on hommikusel tipptunnil tihe ja kes otsib peatumiseks kohta võimalikult kooli ligidal, kasutab selleks iga võimalust. Pilt on tehtud eile kell 8.08.
Kõrgemäe tänav on kahesuunaline, aga kohe tänava alguses vöötraja ees pisut pikemalt peatunud auto sunnib taganttulijad lausa ristmiku juures möödasõitu sooritama. Liiklus on hommikusel tipptunnil tihe ja kes otsib peatumiseks kohta võimalikult kooli ligidal, kasutab selleks iga võimalust. Pilt on tehtud eile kell 8.08. Foto: Aivar Aotäht

Hommikune tipptund ajab last kooli sõidutava vanema vahel tulist kurja vanduma, kuid samas võib teekond minna tõrgeteta.

Lapsevanem Tiit Maisa ütles, et sõidutab last Kesklinna kooli algklasside majja mööda Jakobsoni tänavat ning kohtab hommikuse tipptunni ajal autojuhtidest lapsevanemaid, kes teiste liiklejatega ei arvesta.

Tema sõnul üritatakse autoga võimalikult koolimaja ukse ette sõita ja nõnda on ummikud lihtsad tekkima. Eriti tihedaks muutub trügimine mõni minut enne kella kaheksat ja kestab nii ligi veerand tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles