Huvikooli kitarrivõimendi langes varaste saagiks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise Marshalli elektrikitarri võimendi viisid vargad esmaspäeva õhtul minema huvikooli pillitoast, mille ukse nad olid võtmega lahti keeranud.
Sellise Marshalli elektrikitarri võimendi viisid vargad esmaspäeva õhtul minema huvikooli pillitoast, mille ukse nad olid võtmega lahti keeranud. Foto: Erakogu

Viljandi huvikoolis kitarrimängu õpetav Kalev Saarva märkas teisipäeval, et klassiruumist on midagi puudu – koos varastega oli kadunud elektrikitarri võimendi.

Facebooki kaudu vargaid jälitama asunud Saarva märkis sotsiaalvõrgustikku postitatud kuulutuses, et kuritöö pandi arvatavasti toime esmaspäeva õhtul kella üheksa ja kümne vahel. Ringijuht oli sel ajal juhtunud majas nägema kaht võõrast noormeest, keda ta ei osanud milleski kahtlustada.

«Huvikoolis on päris suur seltskond ja kõik ei tunne kõiki,» nentis Saarva. Tema sõnul pidid vargad teadma, mille järele nad tulevad ja kuidas selle juurde pääseda, sest ruumi, kus oli helivõimendi, oli sisenetud võtmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles