Linnavolikogu ootab linlasi istungile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu esimees Randel Länts ootab kõiki kodanikke neljapäeval peetaval istungil osalema.
Viljandi linnavolikogu esimees Randel Länts ootab kõiki kodanikke neljapäeval peetaval istungil osalema. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu annab teada, et XV koosseisu kolmas istung algab 28. novembril kell 17 Raekoja teise korruse saalis. Istungile on oodatud kõik linlased.

Viljandi linnavolikogu esimehe Randel Läntsi sõnul on senised istungid küll alati kõikidele viljandlastele avatud olnud, kuid neil ei ole seni väga palju osaletud. Nüüd tahab värskelt ametisse valitud esimees seda olukorda muuta.

«Meie soov on, et volikogu istungil osaleks võimalikult palju linlasi, sest volikogu töötab igapäevaselt ju eeskätt linlaste tarvis,» teatas Länts.

Samuti ütles Länts, et volikogu istung on koht, kus on võimalik osaleda arutelus ning rääkida kaasa kõige olulisemates linnaelu puudutavates küsimustes. «Volikogu saadikute kohustus on linlasi esindada ja oma tegutsemises lähtuda just linlaste huvidest,» ütles Länts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles