Õnnetusse sattunud autost varastati süle- ja tahvelarvuti

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise kuu keskel juhtus Viljandi–Tartu maanteel raske liiklusõnnetus, milles sai viga neli inimest. Esiplaanil on Volkswagen New Beetle, mille omanik tegi asjade kadumise kohta avalduse.
Eelmise kuu keskel juhtus Viljandi–Tartu maanteel raske liiklusõnnetus, milles sai viga neli inimest. Esiplaanil on Volkswagen New Beetle, mille omanik tegi asjade kadumise kohta avalduse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuu aja eest raske õnnetuse üleelanud autojuht avastas pärast haiglast väljasaamist, et parklasse toimetatud sõidukist on kaduma läinud süle- ja tahvelarvuti. Asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

14. oktoobri ennelõunal põrkasid Viiratsi vallas Rebaste külas kokku Volkswagen Caravelle ja Volkswagen New Beetle. Laupkokkupõrkes sai viga neli inimest ning kiirabi viis nad kõik Tartusse.

Sakala konstaablijaoskonna piirkonnapolitseinik Juhan Aasna kirjeldust mööda oli Beetle pärast avariid tugevasti deformeerunud ning kõik selle aknaklaasid olid katki. Auto toimetati puksiiri abiga ühte Viljandi remonditöökoja aiaga piiratud parklasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles