Õnnetused koonduvad seletatava põhjuseta

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuste jada Tartu-Viljandi maanteel sai avalöögi septembri algul, kui nooruki juhitud BMW rullus üle katuse. Autos viibinud noormehed said viga. Pärast seda on seal kandis juhtunud veel kolm kannatanutega liiklusõnnetust. Miks mõni koht aeg-ajalt rohkem õnnetusi ligi tõmbab, Alvar Pähkel öelda ei oska.
Õnnetuste jada Tartu-Viljandi maanteel sai avalöögi septembri algul, kui nooruki juhitud BMW rullus üle katuse. Autos viibinud noormehed said viga. Pärast seda on seal kandis juhtunud veel kolm kannatanutega liiklusõnnetust. Miks mõni koht aeg-ajalt rohkem õnnetusi ligi tõmbab, Alvar Pähkel öelda ei oska. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viimase kahe kuu jooksul on Tartu–Viljandi maantee seitsmekilomeetrisel lõigul juhtunud neli liiklusõnnetust, mille tagajärjel on kiirabi haiglasse ravile või tervisekontrolli viinud 11 inimest.

Lõuna prefektuuri Viljandi politseiosakonna juht Alvar Pähkel, kas ka teile tundub, et Tartu–Viljandi maanteel on viimasel ajal juhtunud tavatult palju liiklusõnnetusi?

Seal pole ainult viimasel ajal palju liiklusõnnetusi juhtunud, vaid enne teeremonti oli see kõige õnnetusterohkem piirkond maakonnas. Kurvid olid varem veel käänulisemad ja tee mõne koha peal libe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles