Iga päev uude poodi! Palun väga

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Viljandi kaardil asetada iga toidupoe asukohta selle logo, muutub pilt väga kirjuks. Kokku tegutseb siin praegu 15 selvetoidukauplust.
Kui Viljandi kaardil asetada iga toidupoe asukohta selle logo, muutub pilt väga kirjuks. Kokku tegutseb siin praegu 15 selvetoidukauplust. Foto: Sakala

Kui mõni viljandlane otsustaks mingil veidral põhjusel käia iga päev eri toidupoes, ilma et ta oma kodulinnast lahkuks, saaks ring täis alles poole kuu pärast.

Toidupoodide konkurents on Viljandis aasta-aastalt tulisemaks muutunud ning igaühel neist tuleb nina vee peal hoidmise nimel aina enam pingutada.  Pingeid lisab teadmine, et linna elanikkond on juba pikka aega järjekindlalt kahanenud ning selle protsessi pidurdumist ei julge keegi esialgu ennustada.

Pärast seda, kui Centrumi kaubanduskeskuses tegi uksed lahti linna teine Selveri supermarket, on 18 000 elanikuga Viljandi kaardil tervelt 15 selvetoidukauplust. Lisaks võib söögikraami saada turult ning mõningatest väikepoodidest, mille põhiampluaa on üks või teine konkreetne kaubagrupp, näiteks lihatooted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles